REVIEW Tidor Dalam Bas! Bustel Kelbang Melaka.

REVIEW Tidor Dalam Bas! Bustel Kelbang Melaka.

Tido dalam bas je mampu :p
tapiiiii serius best! Bustel Klebang Melaka memang awesome!
Kami tak sangka harga untuk satu malam RM90 sahaja, untuk bilik yang selesa. Siapa sangka dalam bas ni ada TV, ada toilet yang selesa, ada aircond best. Siap ada banyak tempat charge. Cool! Boleh cuba sekali sekala.
Kalau waktu hari minggu pun cuma RM130 sahaja.
Lokasi Pantai Klebang, Melaka. Kawasan sekitarnya pun menarik untuk yang nak bawak family. ^___^
Paling menarik, owner dah pesan, JANGAN BUAT MAKSIAT. If nak buat juga, pergi tempat yang ALLAH tak nampak.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *