December 30, 2016

Mural Bukit Tambun Pun Best!

Kalau dulu conteng dinding kira vandalisme siap kena denda lagi duduk kat luar perhimpunan kalau cikgu dapat tangkap. Kini conteng di dinding adalah seni dan dikomersialkan tapi kena cantik lah kalau main bedal jer lukis memang kena lah. Bercakap soal mural ada banyak especially di Pulau Pinang. Tapi di Geoger Town tu dah sesak sangat dah. Kereta banyak susah nak parking dan panas. Apa kata kalau kami cadangkan anda ke Bukit