Mural Bukit Tambun Pun Best!

Mural Bukit Tambun Pun Best!

Kalau dulu conteng dinding kira vandalisme siap kena denda lagi duduk kat luar perhimpunan kalau cikgu dapat tangkap. Kini conteng di dinding adalah seni dan dikomersialkan tapi kena cantik lah kalau main bedal jer lukis memang kena lah.

Bercakap soal mural ada banyak especially di Pulau Pinang. Tapi di Geoger Town tu dah sesak sangat dah. Kereta banyak susah nak parking dan panas.

Apa kata kalau kami cadangkan anda ke Bukit Tambun. Mural di sini pun tak kurang best jugak. Kalau anda dah ke Design Village tu apa kata lajak sikit saja lagi ke Bukit Tambun untuk lihat mural yang cantik dan indah ni.

15590173_10212082605811533_4833708352008343601_n

 

12646820_10156591237810372_3961647781822540989_o
Kredit to facebook Errah Bonasera 🙂

12032078_1148408455186807_5414712039802227225_n

12063764_1148408341853485_5275565858178420688_n

 

12036680_1148408331853486_8082742241334236582_n

15590570_10212082605731531_3172964891406807017_n
Kat sini rumah-rumah pun diwarnakan warna warni untuk menarik perhatian anda semua hehehhe.
15621903_10212082605611528_1551741177988237173_n
Ada gak sebuah rumah yang nampak menyeramkan ni.

15590628_10212082605091515_6616567293055026795_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *